Jeden model. Jeden format. Twój.
Kup wybrany format tego modelu bez tworzenia konta. Pozostałe formaty kupuje się osobno.
Dostęp gościa korzysta z prywatnego klucza na urządzeniu. Pobierz kopię, zanim plik wygaśnie. Usunięcie danych aplikacji lub zmiana urządzenia może uniemożliwić dostęp.
Przywróć zakupy
Twój zakup oczekuje na weryfikację sklepu. Przywróć zakupy za chwilę.
Każde pobranie odblokowuje jeden wybrany format jednej wersji modelu.
Zarządzaj subskrypcjami
Subskrypcje odnawiają się automatycznie co miesiąc, chyba że zostaną anulowane co najmniej 24 godziny przed końcem okresu. Opłata obciąża konto w sklepie. Zarządzaj subskrypcjami lub anuluj je w ustawieniach subskrypcji sklepu.
Kredyty miesięczne odnawiają się z każdym opłaconym cyklem i nie przechodzą na następny.
Usuń konto
Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji w sklepie. Anuluj ją w ustawieniach subskrypcji sklepu przed usunięciem konta.